Om oss

013-120072

OM OSS

Hem > Om oss

FÖRETAGET

Ackord Grupp AB är en grupp av tre specialiserade företag och varje av dem är anpassad för att erbjuda producter och tjänster till våra kunder.

 

Affärsidé – Internationella affärer

Våra mål är att utveckla nya affärer. Vi lever i en global marknad som utvecklar varje dag och därför vi strävar för att använda moderna tekniker för att producera i Sverige samt för att göra import / export affärer (IEMC).

 

Distributör

Vi arbetar som ett nationellt distributionsnät för både våra produkter och våra externa partners produkter. Beroende av produkten och produktkvaliteten, erbjuder vi försäljning tjänster på den svenska marknaden för intresserade internationella tillverkare företag.

PRODUKTER OCH TJÄNSTER

01. WALL ART 3D

Miljövänligt och lätt att applicera. Kolla våra 20 mönster av 3D väggpaneler. Våra produkter har uttestats för att garantera dig bästa kvalitet och alltid komma ihåg, vi är här för att hjälpa dig! Ha kul att dekorera ditt hem!

02. STOLAR ONLINE

Vi väljer ut våra varumärke med stor noggrannhet för att passa våra kunders intresse för inredning. Sortimentet består av kontorsstolar, matstolar mm..

03. DÖRRAR & DÖRRMONTAGE

 

Och självklart, dörrmontering:

• Demontering av befintlig dörr, inklusive dörrkarm och dörrfoder

• Montering av ny dörr, injustering

• Montage av nya dörrfoder mm.

WEBBUTIKER

Frakt och leverans

Ackord Grupp AB samarbetar med DHL för leverans. Fraktkostnaden visas i kassan. Om inte annat avtalats kan du ångra ditt köp i upp till 14 dagar. Du som kund kommer få en avisering om var och när paketet skall hämtas. Ackord Grupp AB har ej avhämtning utan levererar endast ut till av kund angiven adress. Ackord Grupp AB ansvarar för eventuellt skadad eller förlorad vara under transporten till kunden, kunden ansvarar för varan under eventuell retur, inklusive fraktkostnader.

 

 

SNABB LEVERANS

Vi leverera i hela Skandinavien

14 DAGAR ÖPPETKÖP

Nöjdkung garanti för alla produkter

013-120072

Kundsupport: 08:00 - 18:00

Copyright @ Ackord Grupp AB 2007